Sorter efter:

Top notes
Ginger

Middle notes
Maninka

Base notes
Leather
The Scent is het nieuwste Mannen Parfum van Hugo Boss. Deze Frisse en kruidige geur richt zich op alle verlangens van de vrouw. The Scent straalt verleiding en zelfverzekerdheid uit wardoor de drager niet snel zal worden vergeten.
€102,95 €51,95
Salg
Bottled Het Klassieke kwaliteitsparfum Van Hugo Boss. Deze geur heeft niets aan Verleiding en Mannelijkheid ingeleverd sinds zijn introductie. De kracht van de geur is gebalanceerde frisheid in combinatie met mannelijke kruidigheid.
€93,95 €46,95
Top notes
Black Currant, Freesia, Tangerine

Middle notes
Jasmine, Lily, Bulgarian Rose

Base notes
Lemon Tree, Apricot, Amber
Femme is een bloemige klassieke geur van het geurhuis Hugo Boss. Femme straalt, net als de naam, de vrouwelijkheid van de moderne acteive vrouw uit. Het gebruik van cassis met tangerine en mandarijn zorgt frisse fruitige geur.
€54,95 €44,95
Top notes
Green Notes

Middle notes
Lavender, Cardamom

Base notes
Vetiver
Bottled Sport is een high-tech geur die door zijn frisse aromatische samenstelling perfect past in het zomerse ritme van de moderne man. Frisse grapefruit, kruidige cardamom met High-Tech Aldehyde zorgt voor een ongekend geurenspel!
€89,95 €49,95
Top notes
Red Apple

Middle notes
White Flowers, African Orange Blossom

Base notes
Sandalwood, Olive Tree, Vanilla
Orange is een spontane toegankelijke geur voor de actieve, spontane en hartstochtelijke vrouw. Boss Orange is een warme bloemige geur met een prettige frisse ondertoon. Een perfecte allround geur voor elke situatie!
€93,95 €38,95
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x