Not yet rated | Create your own review

Armani

Code Femme

Eau De Parfum 50ML - Spray

Armani
€ 93,95 € 86,95 Incl. tax

Code Femme, een subtiele bloemige geur die perfect past in dagelijkse ritme van de moderne vrouw. Code heeft een goede balans tussen warmte, zoet en citrus welke door veel vrouwen wordt gewaardeerd. Een klassieker die uniek is gebleven!

In stock
Merknaam:
Armani
Adviesprijs:
€ 93,95
EAN Code:
3360375004056
Quantity:
Koop Nu

Code Femme, een subtiele bloemige geur die perfect past in dagelijkse ritme van de moderne vrouw. Code heeft een goede balans tussen warmte, zoet en citrus welke door veel vrouwen wordt gewaardeerd. Een klassieker die uniek is gebleven! Code is minder overmatig aanwezig dan soortgelijke geuren als Alien en Poison wat ervoor zorgt dat hij ook benaderbaar is voor vrouwen die van minder aanwezige geuren houden maar wel houden van de bloemige geur. Code opent fris en bloemig door het gebruik van sinaasappel in combinatie met subtiele Jasmijn. Die geuren gaan langzaam over in een geurenspel met verschillende bloemsoorten, honing, sandalhout en gember die subtiel aanwezig is. 

Pro's

  1. Subtiel en vrouwelijk
  2. Sexy uitstraling
  3. Trekt complimenten aan

Projectie

De projectie van Code Femme is perfect voor de situaties waar deze geur voor is gemaakt. Hij kan met deze subtiele projectie de hele dag mee en is niet bovenmatig aanwezig, ideaal als je niet wil de parfum meer aandacht trekt dan jizelf. De direct omgeving van de draagster wordt wel betoverd met de heerlijke geur die Code Femme te bieden heeft.

Geurduur

Ondanks dat Code Femme een zeer subtiele geur is blijft hij erg lang hangen. Na aanbrengen tot wel 6 uur op de huid en tot 8 uur op kleding etc. Hierdoor gaat Code de hele dag mee en maakt hem uitermate geschikt voor dagelijks gebruik en werksituaties. Waar sterk aanwezige geuren minder geschikt zijn als dagelijkse geur is Code Femme dit zeer zeker wel. 

Eigenschappen Armani Code Femme

Merk: Giorgio Armani

Geurlijn: Code Femme

Jaar uitgave: 2006

Geslacht: Vrouw

Categorie

Bloemig

Topnoten

Jasmijnbloemen, Bitter sinaasappelen en Italiaanse sinaasappelen

Hartnoten

Gember, Jasmijn en Sinaasappel bloemen

Basisnoten

Sandalhout, Vanille en Honing

Armani Code Femme

0 stars based on 0 reviews Add your review
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x