Not yet rated | Create your own review

Hugo Boss

Femme

Eau De Parfum 75ML - Spray

Hugo Boss
€ 54,95 € 40,95 Incl. tax

Femme is een bloemige klassieke geur van het geurhuis Hugo Boss. Femme straalt, net als de naam, de vrouwelijkheid van de moderne acteive vrouw uit. Het gebruik van cassis met tangerine en mandarijn zorgt frisse fruitige geur.

In stock
Merknaam:
Hugo Boss
Adviesprijs:
€ 54,95
Verzendkosten:
€ 3,99
EAN Code:
0737052041353
Quantity:
Koop Nu

Femme is een bloemige klassieke geur van het geurhuis Hugo Boss. Femme straalt, net als de naam van de geur, de vrouwelijkheid van de moderne vlotte vrouw uit. Het gebruik van cassis in combinatie van tangerine en mandarijn zorgen voor een frisse fruitige opening waarna Femme veranderd in de geur van een geurig boeket bloemen welke sensueel dichtbij de huid staat en de draagster laat stralen!

Pro's

  1. Clean en Fresh
  2. Blijft lang hangen
  3. Goede prijs kwaliteit verhouding

Projectie

Boss Femme blijft dichtbij de huid gedurende zijn geurduur, hij is subtiel aanwezig zonder erg zwaar te ruiken. Hierdoor heeft de geur een gemiddelde geursterkte en is hij geschikt voor veel verschillende gelegenheden. Kortom een subtiele geur die de vrouwelijkheid van de draagster benadrukte en haar op een positieve manier laat stralen.

Geurduur

De subtiele geur van Hugo Boss Femme blijft gedurende de hele geurduur aanwezig. Deze geurduur scoort een voldoende en blijft ongeveer 4 uur lang dichtbij de huid van de draagster hangen. De geurduur scoort in verhouding tot andere subtiele vrouwelijke geuren erg goed. Deze subtiele geuren hebben meestal een korte geurduur van rond de 2 uur waardoor de geur beperkt wordt in zijn draagmogelijkheden.

Eigenschappen Hugo Boss Femme

Merk: Hugo Boss

Geurlijn: Femme

Jaar uitgave: 2013

Geslacht: Vrouw

Ander geuren Hugo Boss:

  1. Hugo Boss Orange

Categorie

Bloemig en fruitig

Topnoten

Cassis, Freesia en Mandarijn.

Hartnoten

Rozen, Jasmijn en Lili bloemen.

Basisnoten

Citroen boom, amber en abrikoos

Hugo Boss Femme

0 stars based on 0 reviews Add your review
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x