Not yet rated | Create your own review

Paco Rabanne

Invictus

Eau De Toilette 100ML - Spray

Paco Rabanne
€ 89,95 € 61,95 Incl. tax

Invictus. Invictus staat in de latijnse taal voor onoverwinnelijk en de kracht die nodig is voor onverwinnelijkheid. Deze frisse geur straalt kracht, dynamiek en energie uit om de man optimaal te laten presteren en te overwinnen.

In stock
Merknaam:
Paco Rabanne
Adviesprijs:
€ 89,95
Verzendkosten:
€ 3,99
EAN Code:
3349668515660
Quantity:
Koop Nu

Invictus staat binnen de Katijnse taal voor onoverwinnelijk en de kracht die nodig is om onoverwinnelijk te zijn. Deze frisse geur straalt kracht, dynamiek en energie uit om de man optimaal te laten presteren en te overwinnen. Invictus heeft een frisse opening door verschillende marinegeuren in combinatie met grapefruit. Deze geurtonen in combinatie met het hart zorgen ervoor dat Invictus erg lang blijft hangen. Invictus is met recht een onoverwinnelijke geur die alleen voor de speciale man is weggelegd!

Pro's

  1. Blijft erg lang hangen
  2. Clean en Fresh
  3. Trekt complimenten

Projectie

Meestal hebben frisse geuren een kleinere projectie en hebben ze een lagere geursterkte. Voor Invictus geldt dit niet, deze geur heeft een grote projectie waardoor hij ook perfect gedragen kan worden in de avonduren. De geur zal zeer zeker bij een groter publiek opvallen wat goed pas bij een avondgeur maar ook overdag zeker niet misstaat!

Geurduur

Behalve een grote projectie heeft invictus ook een lange geurduur. De geur blijft erg lang hangen waarmee hij zich onderscheid van andere frisse mannengeuren. Na aanbrengen blijft hij ongeveer 5 uur hangen. Ben je op zoek naar een geur frisse geur die lang blijft hangen dan is Invictus waarschijnlijk de beste keuze.

Eigenschappen Paco Rabanne Invictus

Merk: Paco Rabanne

Geurlijn: Invictus

Jaar uitgave: 2013

Geslacht: Man

Categorie

Fris en licht aromatisch

Topnoten

Grapefruit, Mandarijn en marine geuren.

Hartnoten

Jasmijnbloemen en indonesische laurier.

Basisnoten

Guaican hout, ijkenmos, Patchouli en Ambergris.

Paco Rabanne Invictus

0 stars based on 0 reviews Add your review
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x