Not yet rated | Create your own review

Thierry Mugler

Alien

Eau De Parfum 30ML - Spray

Thierry Mugler
€ 79,95 € 46,56 Incl. tax

Alien een magische, unieke geur die ruikt alsof hij van een andere planeet komt. Alien onderscheid zich van de rest als een vrouwelijke, romantische en warme geur die erg veel complimenten aantrekt! Pure kwaliteit en magie, Alien!

In stock
Merknaam:
Thierry Mugler
Adviesprijs:
€ 79,95
Verzendkosten:
€ 3,99
EAN Code:
3439602800218
Quantity:
Koop Nu

Alien, een magische, unieke geur die ruikt alsof hij van een andere planeet komt. Alien onderscheid zich van de rest als een vrouwelijke, romantische en warme geur die erg veel complimenten aantrekt! Pure kwaliteit en magie, Alien! Alien is een vakkundig samengesteld parfum waarin bloemige jasmijn, vanille, cashmere houtnoten en amber samen komen tot een unieke vrouwelijke mix. Deze parfum is een echte Head turner, mensen vragen zich af waar deze mysterieuze geur vandaag komt als de draagster passeert. Twee sprays is ruim voldoende om de omgeving de gehele dag te betoveren met de klasse geur van Alien!

Pro's

  1. Trekt erg veel complimenten aan
  2. Blijft erg lang hangen
  3. Sexy geur

Projectie

Alien is op dit moment misschien wel het vrouwenparfum met de beste projectie. twee kleine sprays zijn voldoende om een ruime projectie te behalen. Dit maakt Alien een echte topper binnen het uitgaansleven. Hij laat zich niet overschaduwen en betovert de omgeving van de draagster met zijn mysterieuze geur. Hij is een extra head turner waarvan mensen zich afvragen waar de magische geur vandaan komt als zij de draagster passeren op straat of tijdens het uitgaan!

Geurduur

Twee kleine sprays zijn voldoende voor Alien om op de huid ruim zes uur lang mee te gaan. Op kleding gaat deze parfum tot wel tien uur lang mee. Doordat klein gebruik voldoende is gaat de hoeveelheid in het flesje erg lang mee! De draagster hoeft niet bang te zijn dat de geur halverwege de dag of avond is verdwenen.

Eigenschappen Thierry Mugler Alien

Merk: Thierry Mugler

Geurlijn: Alien

Jaar uitgave: 2006

Geslacht: Vrouw

Categorie

Orientaals en Houtachtig

Topnoten

Jasmijn en Vanille

Hartnoten

Cashmere Houtnoten

Basisnoten

Amber

Thierry Mugler Alien

0 stars based on 0 reviews Add your review
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x