Verzenden & retourneren

VERZENDKOSTEN

Alle bestellingen binnen Nederland worden voor € 3,99  bezorgd op de locatie die heb ingevuld op het bestelformulier.

LET OP: Alle bestellingen met de levertijd: "Vandaag voor 19:00 besteld, morgen in huis" worden geleverd door onze snelste verzendpartner DPD!!

Alle andere bestellingen worden doorgaans verzonden met DHL tenzij u anders aangeeft.

Voor bestellingen die worden bezorgd in België betaald u  € 5,99 bezorgkosten.

BEZORGING DOOR onze verzendpartners

Als uw betaling door ons is ontvangen gaan wij over tot verzending van uw bestelling. Als wij uw betaling ontvangen voor 19:00 ontvangen dan wordt het product bij levertijden voor 19:00 besteld morgen bezorgd het product nog dezelfde dag door ons verzonden.Bij levertijden vandaag voor 19:00 besteld morgen geleverd worden deze producten dus de volgende dag geleverd. (Post NL bezorgt niet op Zondag en Maandag!). Voor producen met andere levertijden geldt dit dus niet!

LET OP: IDEAL is de enige betaling die snel wordt overgemaakt waardoor uw bestelling dezelfde dag kan worden verzonden. 

Op de onderstaande webpagina is een schema weergeven op welke dagen uw bestelling wordt bezorgd als u op een bepaalde dag uw betaling hebt voldaan. http://www.postnl.nl/zakelijke-oplossingen/pakket-versturen/bezorging-pakketten/

Helaas hebben wij geen invloed op de tijden die POST NL hanteert betreffende de bezorging van pakketten. Op de site van POST NL kunt u door gebruik van het naar u toegezonden Track&Trace nummer opzoeken wanneer u de bezorgservice ongeveer kan verwachten. Track&Trace: https://jouw.postnl.nl/#!/track-en-trace/zoeken

ANDER BEZORGADRES

Natuurlijk is het mogelijk om een bestelling op een ander adres te laten bezorgen dan het adres op de factuur. Dit kunt u aangeven in het afhandelformulier als u uw contactgegevens opgeeft. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld het pakketje laten bezorgen bij een kennis of op uw werk. Per bestelling is 1 leveringsadres mogelijk waardoor u bij verschillende afleveradressen meerdere order moet plaatsen.

WAT GEBEURT ER ALS IK NIET THUIS BEN ALS DE BEZORGER KOMT?

Wanneer u bij de eerste bezorgpoging van een pakket of aangetekende brief niet thuis bent, ontvangt u een bericht van de bezorger met een niet-thuiscode erop.

Met deze code kunt u dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar u uw pakket de tweede keer wilt laten bezorgen. 

U heeft de keuze uit één van de volgende opties:

  • Bezorging op een andere dag (tot 6 dagen vooruit te plannen). 
  • Maandag t/m vrijdagavond bij u thuis* tussen 18.00 en 21.30 uur (1,95 euro). 
  • Bij één van de 2.600 PostNL locaties door heel Nederland. U haalt uw zending vanaf 15.00 uur de volgende dag op. 
  •  Bij één van de 400 geselecteerde PostNL locaties waar u het pakket vanaf 8.30 uur de volgende dag ophaalt (1,95 euro). 
  • Op een ander adres* binnen Nederland, bijvoorbeeld bij familie, vrienden of uw werk. Ook hier kunt u tot 6 dagen vooruit plannen (1,95 euro). 
  • In de Pakketautomaat op een aantal grote NS-stations of Schiphol Plaza.

*Uitgezonderd enkele postcodegebieden. 

Als u geen keuze maakt, of kiest voor aflevering thuis op een andere dag, en u bent ook deze keer niet thuis, dan ontvangt u een bericht om uw brief of pakket bij een Postkantoor in de buurt op te halen.

LET OP!! UW BESTELLING BLIJFT NA 2 BEZORGPOGINGEN MAXIMAAL 3 WEKEN LIGGEN OP HET AANGEGEVEN POSTKANTOOR.

RETOURZENDINGEN

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening tenzij dit een fout van onze kant betreft.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen.

 

Retourproducten mogen worden verzonden naar:

Retour Parfumeasy.nl

Jacob van Campenlaan 259

1222 KH Hilversum

 

OPGELET: Als u meerdere producten besteld met verschillende levertijden dan geldt de levertijd van het product met de langste levertijd! 

 

Mochten er onduidelijkheden zijn over onze verzendtarieven en/of het retourneren dan kunt u altijd contact opnemen door middel van de LiveChat of het sturen van uw vraag naar [email protected].

 

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x