Lancome Dames Parfum

Sorteren op:

Top notes
Black Currant, Pear

Middle notes
Jasmine, Orange Tree Blossom, Iris

Base notes
Vanilla, Praline, Patchouli, Tonka Beans
La Vie Est Belle is de meest populaire geur van het luxe parfumhuis Lancome. De geur is ontworpen om de natuurlijke schoonheid van de vrouw te benadrukken. Zij die onafhankelijk in het leven staat en zich niet laat leiden door verwachtingen.
€67,95 €63,95

Hoewel het merk Lancome in 1935 opgericht werd, begint de geschiedenis van Lancome een jaar eerder, toen de relatie van haar oprichter Armand Petitjean begon met Francois Coty met wie hij moest samenwerken om parfums te produceren. Petitjean heeft de eerste vijf Lancome-geuren op de Wereldbeurs in Brussel in zijn oprichterjaar uitgebracht waarna de wegen gescheiden verder gingen door verschillend van mening betreffende verkoop en productie. De naam van het bedrijf werd geïnspireerd door de ruïnes van Le Chateau de Lancosme en de rozen in de buurt van het kasteel, het symbool van het bedrijf. De eerste vijf geuren van het merk, Tropique, Conquete, Kypre, Tendres Nuit en Bocages werden gecreëerd om de vijf continenten van de wereld te vertegenwoordigen. Elke geur was onderscheidend en uniek en waren ieder een groot succes.

Petitjean streefde naar het creëren van een schoonheidsmerk om de Franse elegantie over de hele wereld te verspreiden. Een samenwerking met Coty's voormalige artistieke directeur zorgde ervoor dat alle flesjes parfum pure elegante meesterwerken waren. Lancome breidde later zijn merk uit met cosmetica en huidverzorgingsproducten voor zowel mannen als vrouwen en staat vandaag niet alleen bekend voor de kwaliteit van hun goederen, maar ook door hun hoogwaardige reclamecampagnes waarin topmodellen en beroemdheden de hoofdrol spelen en worden gefotografeerd door toonaangevende modefotografen.

Lancome Dames Parfum

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x