Dior Dames Parfum

Sorteren op:

Geen producten gevonden...

Modeontwerper Christian Dior is in Frankrijk geboren en prominent in de modewereld komen te staan door de creatie van de "New Look" -volume jurken die de curvy vrouwelijke vormen benadrukte.

Dior's modeachtergrond omvatte werken voor of naast andere bekende mode (en parfum) legendes uit het midden van de twintigste eeuw. Hij begon te werken in de modezaak voor Robert Piguet, en werkte later bij Lucien Lelong bij een andere opkomende designer, Pierre Balmain. Dior introduceerde het 'New Look' concept in 1947. Het vertegenwoordigde een radicale afwijking van de eenvoudige, stofbesparende stijlen van de Tweede Wereldoorlog en was enorm invloedrijk in de vrouwenmode, maar ook om de positie van Parijs te herstellen als modehoofdstad van de wereld.

Het huis van Dior heeft parfums uitgebracht die overeenkomt met haar nieuwe mode, het bedrijf Parfums Dior en zijn eerste geur Miss Dior is gelanceerd in 1947. Dit parfum is genoemd naar de zuster Catherine van de ontwerper. Van de mid range geprijsde Dior Homme-geur naar hogere prijsklasse parfums biedt Dior een breed scala aan parfums en colognes voor mannen, vrouwen, tieners en zelfs baby's. De geur collectie omvat geuren als Addict, Pure Poison, Miss Dior Cherie, en J'adore parfums voor vrouwen. Geuren voor mannen zijn Fahrenheit, Dior Homme en Eau Sauvage. Daarnaast zijn tiener- en baby-geuren vertegenwoordigd door Dior Addict 2 Sparkle In Pink and Dior Addict 2 Summer Peonies.

Christian Dior is overleden in 1957, maar de mode- en parfumshuizen die zijn naam dragen zijn springlevend. De Dior merknaam is wereldwijd bekend om zijn haute couture collecties, luxe kleding voor mode, cosmetica en geuren.

Een parfum van het parfumhuis Dior staat voor: uniek, baanbrekend en luxe met klasse.

Dior Dames Parfum

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x