Chanel - Dames Parfum

Sorteren op:

Geen producten gevonden...

Chanel S.A. is het modehuis in 1910 opgericht door Gabrielle Chanel (liefdevol 'Coco' genoemd door vrienden). Chanel heeft een echte revolutie teweeg gebracht in de parfumwereld met haar eenvoudige, elegante mode van tijdloze aantrekkingskracht. Ze was een van de eerste ontwerpers die een broek voor vrouwen ontwierp. MS. Chanel onderhielt creatieve controle van haar ontwerpbedrijf tot aan haar dood in 1971. Karl Lagerfeld nam het roer over als hoofdontwerper in 1983.

Chanel bracht een grote revolutie in de wereld van parfum teweeg met haar eerste geur, de iconische Chanel N ° 5, voor het eerst geïntroduceerd in 1921. Deze geur blijft een wereldwijde bestseller door behoud van hedendaagse uitstraling door het gebruik van innovatieve reclame en waarin beroemdheden een prominente rol spelen. Chanel N ° 5 en veel van de parfums die binnen Chanel zijn ontwikkeld werden gemaakt door Ernest Beaux. Sinds 1978 is de in-house parfumeur voor Chanel Jacques Polge welke ook een paar tijdloze geuren heeft uitgebracht.

Inmiddels heeft Chanel meer dan 102 verschillend parfums uitgebracht en heeft zij onder meer samen gewerkt met de beste parfumeurs zoals: Jacques Polge, Olivier Polge, Ernest Beaux, Henri Robert and Christopher Sheldrake.

Mede hierdoor blijft Chanel een van de meest prestigieuze parfum merken op de hedendaagse markt. Een Chanel parfum staat voor ontegenzeggelijke kwaliteit met een luxe uitstraling.  

Chanel Dames Parfum

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x