Clean Dames Parfum

Sorteer op:

Clean parfum bestaat sinds het jaar 2003 nadat de oprichtster, de Canadese Randi Shinder, graag haar eigen creaties op parfumgebied wilde maken. Zij kreeg erg veel positieve reacties van vrienden en familie dat zij een schone geur droeg en concludeerde dat zij een winnende lijn had ontworpen. Ze had zelf echter geen verstand en ervaring met de cosmetische industrie maar toch had zij een product weten te ontwerpen welke haar deed denken aan bekende geuren als: de geur van pure zeep en de geur van een frisse douche.

Het eindresultaat van deze test was CLEAN, dit is een frisse geur de speciaal in kleine hoeveelheden werd gemaakt en gebotteld om ervoor te zorgen dat alle ingrediënten vers, puur en van de hoogste kwaliteit zijn en bleven. Deze onafhankelijk geur, hij was immers niet gemaakt door een groot parfumhuis, werd al snel een bestseller en Shinder ontving in 2003 de Woman’s Wear Daily Beaty Biz, kortaf de nieuwkomer van het jaar. In 2005 werd de oprichtster uitgeroepen tot een van de vijf Rising stars van het jaar door de Fashion Group International. In 2006 en 2007 was ze de winnaar van de Cosmetic Executive Women's Insider's Choice Award, die in de schoonheidssector als een echte eer wordt beschouwd.

Sinds 2003 heeft Clean een aantal verschillend geuren uitgebracht welke kenmerkende geuren in het dagelijkse leven moeten weergeven. De meest populaire dames parfum zijn: Fresh Laundry, Outdoor Shower, Provence, Summer Linnen, Ultime, Warm Cotton en Clean Welness Paris. Ook zijn er twee Mannen Parfum Clean Men en Shower Fresh. Clean parfum is parfum welke eerlijk zijn vormgegeven en van een pure eerlijke kwaliteit zijn. Verder zijn de parfums erg herkenbaar omdat het gaat om positieve geuren uit het dagelijks leven.

Clean Dames Parfum

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x