Dolce en Gabbana Mannen Parfum

Sorteer op:

Sale
The One is een sexy en tijdloze geur van Dolce en Gabbana! Mannelijkheid en sensualiteit zijn de geheime wapens van deze geur die perfect tot zijn recht komt bij close contact. The One geur die onweerstaanbaar is voor de vrouw!
€100,95 €52,95
Top notes
Neroli, Papaya Blossom

Middle notes
Amaryllis, Water Lily, Daffodil

Base notes
Musk, Cashmere
Dolce is een sensuele bloemige geur die je brengt naar de bloemige velden in het zuiden van ItaliÃÆ€™Ãƒ€šÃ‚«. Een subtiele vrouwelijke geur die door het gebruik van verschillende bloemgeuren perfect past bij de jonge verleidelijke
€124,95 €68,95
Top notes
Basil, Coriander

Middle notes
Ginger, Cardamom

Base notes
Cedar, Tobacco, Amber
The One Men de ultieme parfum versie van de mannelijke klassieker The One EDT. Mannelijker, intenser en uitdagender dan het origineel maakt het een echte vrouwenversierder! Met recht de beste mannengeur van Dolce en Gabbana.
€106,95 €49,95
Sale
Pour Homme het eerste klasse parfum van DenG. Dit parfum biedt alles wat een man te wensen heeft, Pour homme is aromatisch, fris en subtiel kruidig. Verder blijft deze geur erg lang hangen en is hij van alle markten thuis!
€114,95 €88,95

Modeontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana zijn fashionistas en liefdepartners met hun zeer chique kledinglijnen sinds de oprichting van hun modehuis in 1985. Met dank aan hun flitsende en sexy kleding had het duo een directe impact op de wereld van de mode. De ontwerpers bieden kleding onder twee merken: Dolce & Gabbana, welke zich richt op luxe kleding, brillen, accessoires en parfums, en de D & G lijn, een nieuwere, meer casual productlijn gericht op een jongere klantengroep die mede Dolce en Gabbana Parfums en colognes bevat.

De eerste geur van het bedrijf, Dolce & Gabbana Pour Femme, is de afgelopen 20 jaar als een van de beste parfums gewaardeerd. Dit parfum heeft het zelfs de International Perfume Academies Award voor Beste Women's Fragrance in 1993 gewonnen. Op basis van het succes van Pour Femme, ontwierpen de ontwerpers hun eerste cologne voor mannen in 1994. De Dolce & Gabbana Light Blue geuren voor mannen en vrouwen zijn tot nu toe veruit hun meest succesvolle parfumlijn gebleken. Deze lichte aquatische geur is perfect voor de zomer en is met een recht een klassieker sinds zijn introductie. De unieke en luxe geuren van Dolce en Gabbana zijn niet meer weg te denken binnen de parfumwereld en verassen telkens weer.

Dolce en Gabbana Mannen Parfum

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x