Lacoste Dames Parfum

Sorteren op:

Het Lacoste merk werd in 1927, een beetje onbedoeld, begonnen door de Franse tennisser Jean Rene Lacoste. De situatie was dat hij een stuk bagage van krokodillenhuid zou winnen mist hij als winner van het veld zou stappen na een bepaalde wedstrijd. Nadat hij deze wedstrijd had gewonnen droeg hij een kleine krokodil op zijn kleding als blijk van deze overwinning en het bekennen van zijn speelstijl. Een paar jaar later, in 1933, begon Lacoste samen met een grote Franse breiwerkvervaardiger zijn logo-geborduurde shirts te produceren welke hij zelf droeg tijdens de sport en ook voor tennis, golf en zeilen gebruikt konden worden door anderen.

Zijn shirts stonden voor “het status symbool van een bevoegd sportman”. In het jaar 1952 werden de shirts ook verkocht in de Verenigde Staten en kwamen ze te hangen in veel exclusieve winkels en werden zij gedragen door mensen met een ruime portemonnee. In het jaar 1963 naar Bernard Lacoste het management over van zijn vader, onder hem heeft het merk een aanzienlijke groei doorgemaakt met als hoogtepunt de late jaren 70 en de jaren 80. Deze tijd kenmerkt zich binnen de sportwereld als “Preppy wear tijd” welke perfect aansloot bij de stijl van Lacoste. Verdere accessoires kwamen op de markt als brillen, horloges, schoenen lederwaren en natuurlijk ook Lacoste parfum.

Het eerste parfum was een Lacoste mannen parfum welke de naam draagt Lacoste for men. 11 jaar later werd het eerste vrouwen parfum op de markt gebracht. Vandaag de dag kan de vrouw haar hart ophalen met een ruime verscheidenheid aan parfum bij het merk Lacoste. Ook mannen parfums zijn goed vertegenwoordigd. De parfums variëren van Dream of Pink, met verse fruitige aroma’s van bessen en lotusbloemen welke perfect past bij energieke vrouwen tot Lacoste Elegance welk noten van zwarte peper en nootmuskaat bevatten. Alle geuren zijn echter evenwichtig en verfijnd, in lijn met de oorspronkelijk visie van zijn oprichter.

Lacoste Dames Parfum

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x