Carolina Herrera Dames Parfum

Sorteren op:

Carolina Herrera is zoals veel bekende ontwerpers opgegroeid in luxe en rijkdom. Ze is opgegroeid in Caracas Venezuela waar bedienden al haar werkzaamheden oplosten. Carolina ging regelmatig met haar moeder en grootmoeder naar Parijs om de nieuwste mode aan te schaffen en up-to-date te blijven met de laatste trends. Deze opvoeding zorgde ervoor dat zij geïnteresseerd raakte in mode en pardoes een mode imperium begon zonder dat zij enige zakelijke ervaring had. Deze “touch” met mode zorgde ervoor dat Carolina regelmatigs is verschenen op de “Best Dressed” lijsten welke in de jaren 70 werden opgericht. In de herfst van 1980 adviseerde een vriend dat ze in samenwerking met haar vaste jurkenmaker in Caracas jurken moest gaan maken en deze tijdens haar verhuizing mee kon nemen naar New York. Zij luisterde hiernaar en nam 20 jurken mee met de verhuizing en nodigde mensen binnen de modewereld uit om deze jurken te aanschouwen. Zij waren zo enthousiast dat zij gelijk een hele lijn van deze jurken wilden afnemen, iets wat zij natuurlijk nooit had verwacht omdat zij maar 20 jurken had laten maken en meegenomen had.

Na deze kickstart opende Herrera haar eerste designstudio en binnen enkele maanden kwam Carolina Herrera Ltd. Tot stand. Haar eerste echte collectie kwam uit in het jaar 1981 maar de echte doorbraak kwam in het jaar 1986 toen zij de trouwjurk van een van haar klanten mocht ontwerpen. Deze klant was Jacqueline Kennedy Onassis waardoor haar definitieve plek binnen de mode wereld was verzegeld.

Ook Herrera heeft een samenwerking gestart met het icoon Puig. Deze samenwerking startte in het jaar 1988 waarna het succesvolle parfum Caroline Herrera op de markt werd gebracht. Verder bracht zij de succesvolle parfumlijn 212 uit. Deze lijn bevat zowel dames parfum als mannen parfum.

Carolina Herrera parfum is veelzijdig, modern en staan model voor een geraffineerde smaak!

Carolina Herrera Dames Parfum

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x