Gucci Mannen Parfum

Sorteren op:

Geen producten gevonden...

Eind jaren negentig werkte Guccio Gucci in exclusieve hotels in Londen en in Parijs. Hij raakt zo geïnspireerd door de luxe bagage van de gasten dat hij terugkeerde naar Florence waar hij zijn eigen winkel opende en gelijksoortige lederwaren produceerde en welke hij tijdens zijn werkzaamheden in de exclusieve hotels had gezien. De producten van de vroege Gucci-winkel waren simpel en omvatten alleen leerartikelen zoals bagage, accessoires, handtassen en schoenen. Gedurende die tijd, en op basis van hun populariteit onder filmsterren en jet-set reizigers, werden Gucci-producten wereldwijd bekend als een internationaal status symbool. Als gevolg hiervan werd Gucci opgenomen in verschillende lifestyle magazines welke een ongekende van het merk als gevolg hadden.

De jaren 1960 en 1970 waren goed voor het familiebedrijf, maar in de jaren tachtig en negentig viel het succes tegen en verkocht de familie het bedrijf. De uitstraling van het merk Gucci werd in de jaren negentig vernieuwd en werd teruggebracht naar het chique oogpunt, met een gevarieerde reeks producten, waaronder mode, accessoires, sieraden, parfums en colognes.

Hoewel veel Gucci geuren en colognes enkele decennia geleden werden geïntroduceerd was het pas na hun reorganisatie in de jaren negentig dat de verkoop van Gucci-geuren echt succesvol was. Het merk biedt iets voor iedereen door de grote verscheidenheid aan parfums. Populaire parfums omvatten Envy, Envy Me, Envy Me 2 en Gucci by Gucci for Women. De Gucci-geurlijn is van uitzonderlijke kwaliteit en is een populaire keuze onder veeleisende klanten over de hele wereld.

Gucci Mannen Parfum

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x