Cacharel Dames Parfum

Sorteren op:

Top notes
Hyacinth, African Orange Blossom, Galbanum

Middle notes
Jasmine, Rose, Lily

Base notes
Frankincense, Cedar, Amber, Sandalwood
Cacharel Anais Anais is een heerlijke vrouwelijke, bloemige en toch frisse geur van het parfumhuis Cacharel. Een echte klassieker die door de jaren heen zijn kracht en vrouwelijke uitstraling heeft behouden. Dit parfum is verfijnd, vrouwelijk en uitd...
€28,97
Top notes
White Musk, Peach, Freesia, Green Notes, Peony

Middle notes
Ylang - Ylang, Rose, Grass, Jasmine, Lily, Lily Of The Valley

Base notes
Vanilla, Coffee, Cedar, Frankincense, Tonka Beans, Sandalwood, Coriander
Cacharel Noa is een hemelse geur die de dagelijkse drukte wegneemt en de draagster laat zweven op de wolken van vrouwelijkheid en subtiliteit. De geur onderscheid zich van veel andere geuren van Cacharel door de verfijndheid en de jonge uitstraling.
€23,95
Top notes
Black Currant, Orange, Tangerine, Bergamot, Black Currant Leaves

Middle notes
Jasmine, Rose, Lily Of The Valley, Lily, Apricot

Base notes
Vanilla, Tonka Beans, Musk, Amber, Virginia Cedar
Cacharel Amor Amor is een frisse fruitige geur die perfect gedragen kan worden tijdens de dagelijkse uren. Deze geur heeft een jonge frisse uitstraling en blijft gemiddeld lang hangen. Frisse en fruitige noten worden snel opgevolgd door het bloemige ...
€19,95
Top notes
Violet, Anise, Lily, Cinnamon, Plum, Iris, Jasmine, Black Currant Leaves, Mimosa

Middle notes
Ylang - Ylang, Heliotrope, Orange Tree Blossom, Orris, Tuberose

Base notes
Vanilla, Benzoin, Frankincense, Musk, Sandalwood
Cacharel Lou Lou is een subtiel, verfijnd en luxieus parfum van Cacharel. De toverwoorden van dit parfum zijn: complexiteit, durf en aantrekkingskracht. Lou Lou is ontworpen voor de vrouw die weet wat zij wil en onafhankelijk in het leven staat.
€35,95
Top notes
Lemon, Bergamot

Middle notes
Lily Of The Valley, Iris, Freesia, Honey Suckle, Jasmine, Rose

Base notes
Sandalwood, Cedar, Musk, Amber
Cacharel Eden is een van de beste parfums van het parfumhuis Cacharel. Eden staat voor pure kwaliteit doordat dit parfum zowel vrouwelijk, fris als orientaals ruikt. Eden laat zich niet ondersneeuwen door ander geuren en blijft verder erg lang hangen
€22,95

Jean Louis Henri Bousquet, de oprichter van het merk Cacharel, is geboren middenin de Parijse modeindustrie in 1932. Hij was de zoon van een naaimachineverkoper en kwam daardoor veel met de mode industrie in aanraking. Hij trainde als kleermaker en werkte twee jaar lang als ontwerper en deed veel ervaring op voordat hij zijn eigen modehuis lanceerde. Het merk Cacharel is opgericht in 1962 en gaf vrouwen in tijden van sociale verandering een inspiratiebron voor de toekomst. Helder gekleurde rokken en blouses met natuurlijke lijnen gaf Cacharel een zekere flair en moderniteit waardoor veel high-society vrouwen het merk snel wisten te vinden.

Seersucker blouses en vrijheidsoverhemden en jurken maakten de weg voor Bousquet en Cacharel vrij om kleding te ontwikkelen met lijnen die ook geschikt waren voor de mannen mode industrie. Jong, fris en modern met net de juiste hoeveelheid klassieke charme was zijn insteek en het succes gaf hem de kans om in verschillende richtingen te ondernemen, zoals het uitbrengen van geuren in 1975 en het openbare kantoor van 1983 tot 1995.

Bousquet ging een partnerschap aan met L'Oréal in 1975 voor het ontwikkelen van geuren voor het huis van Cacharel. Het eerste parfum werd in 1978 gelanceerd, dit was Anais Anais. Anais Anais is een warme en verfrissende natuurlijke bloemengeur die als tijdloos getypeerd kan worden. Andere parfums volgden zoals het frisse en coole Eden, de sensuele Lou Lou, de chique Liberte, de levendige Noa, de verleidelijke Noa Dream en de romantische Amor Amor-serie. Populaire mannen parfums bevatten ook duidelijk de handtekening van Cacharel. Voorbeelden hiervan zijn de tijdloze en verfijnde Cacharel Pour Homme, de eigentijdse en zeer mannelijke Amor Pour Homme en de betoverende Amour Pour Homme Tentation.

Cacharel Dames Parfum

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x