Calvin Klein Dames Parfum

Sorteer op:

Top notes
Pink Grapefruit, Sicilian Bergamot, Red Currant Leaves

Middle notes
Orchid, Cactus

Base notes
Cedar, Amber, Vanilla
€13,95
Top notes
Sage, Citrus Fruit, Freesia, Tangerine, Green Notes

Middle notes
Rose, Lily Of The Valley, Jasmine, Carnation, Common Marigold, Violet, Lily, Daffodil

Base notes
Heliotrope, Musk, Sandalwood, Amber, Patchouli
€26,95
Top notes
Pomegranate, Green Notes

Middle notes
Lotus, Orchid

Base notes
Violet, Mahogany, Musk, Amber
Euphoria een sexy en aantrekkelijke geur die zijn naam meer dan waar maakt! Een alleskunner die perfect past bij de moderne zelfverzekerde vrouw die het liefst mysterieus blijft. Euphoria is kwaliteit, sexy en mysterie.
€75,95 €38,95
Top notes
Lemon

Middle notes
Cocoa

Base notes
Cedar, White Musk, Vetiver
€14,95
Top notes
Vanilla, Tangerine, Green Notes, Bergamot

Middle notes
Exotic Spices, Sandalwood, Jasmine, Vetiver, Orange Tree Blossom

Base notes
Frankincense, Musk, Moss, Amber
€16,95
Top notes
Lavender, Juniper, Mint, Tangerine, Green Notes, Bergamot

Middle notes
Grass, Jasmine, Freesia, Magnolia, Peach, Orchid

Base notes
Opopanax, Cedar, Vanilla, Musk, Sandalwood, Amber
€14,95
Top notes
Ambrette

Middle notes
Jasmine

Base notes
Virginia Cedar
€30,95

Calvin Klein Inc. is een Amerikaanse modemerk gestart door Calvin Klein aan het eind van de jaren 60. Het merk staat bekend om haar minimalisme en klassieke stijl en lanceerde de rage voor designer jeans in de jaren 1970 toen Klein zijn naam op de achterzak van zijn jeans plakte. Hierdoor kon iedereen zien dat de drager welgesteld was en zich Calvin Klein jeans kon veroorloven.

Calvin Klein is vandaag wereldwijd bekend om hun jeans, casual collecties, ondergoed collecties en parfums. De horloges en een sieraden collectie werd een deel van het merk in 1997. Het bedrijfslogo "cK" is erg herkenbaar als merknaam en siert veel producten in verschillende productenlijnen van het merk.

Toen hij een tiener was begon de jonge Klein mode ontwerpen te schetsen, specifiek voor dameskleding. Het eerste parfum van Calvin Klein, die de naam Calvin draagt, werd gelanceerd in 1981. Calvin Klein heeft sindsdien een aantal succesvolle parfums op de markt gebracht. Deze parfum zijn voor velen kenmerkend voor de geest van de decennia waarin zij werden uitgebracht. Voorbeelden zijn: Obsession (1985 voor vrouwen, 1986 voor mannen), cK One (één van de eerste unisex geuren, op de markt gebracht in 1994), en Euphoria (2005 voor vrouwen, 2006 voor mannen).

Calvin Klein draaide de parfum wereld op zijn kop in 1989 toen hij Eternity introduceerde. De nu legendarische Eau De Toilette was een pionier geur voor zijn tijd, zelfs het gestroomlijnde flesje waar dit parfum in werd verkocht was een fashion doorbraak. Eternity blijft zelfs vandaag, zoals de naam doet vermoeden een topgeur die bij veel mensen op nummer 1 staat. Calvin Klein staat voor unieke geuren die hun geld meer dan waard zijn!

Calvin Klein Dames Parfum

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x