Bvlgari Dames Parfum

Sorteren op:

Geen producten gevonden...

Bulgari (geschreven "Bvlgari" met behulp van het klassieke Latijnse alfabet) is een Italiaanse sieraden- en luxegoederenhandelaar die in 1884 in Rome werd opgericht door de in Griekenland geboren Sotirious Voulgaris. Al meer dan een eeuw is het merk synoniem voor luxe met zijn prachtige en fijne sieraden en andere fijne mode. Aangezien het modehuis in de jaren negentig Bulgari-parfums is gaan produceren, heeft Bulgari's geurlust een gelijksoortige hoogmoedige follow-up aangetrokken.

Klanten die voor het eerst een Bulgari parfum komen zijn meestal verbaasd dat de parfumlijn slechts een paar decennia oud is. Momenteel zijn er veel geavanceerde Bulgari-geuren met zeer subtiele geurprofielen. Bulgari Eau Parfumée au Thé Vert beschikt over exotische noten van bergamot, jasmijn en koriander, terwijl Omnia Crystalline topnoten heeft van Italiaans mandarijn met bodemnotities van wit sandelhout en muskus.

Sinds de dagen van de oprichter van Bulgari heeft het huis zijn lijn drastisch uitgebreid. Bulgari fijne juwelen en horloges bevatten nog steeds edelstenen en klassieke ontwerpen, maar het merk wordt nu ook geassocieerd met parfums en colognes. Sinds het midden van de 20ste eeuw is de lijn ook een icoon van het Grieks-Romeinse ontwerp geworden. Hierdoor heeft het merk wereldwijs veel enthousiasme door zijn veelal kwalitatief onderscheidende uitstraling.  Vandaag de dag heeft het merk meer dan 300 winkels wereldwijd. Veel van de door Bulgari uitgebrachte geuren zijn de vinden in onze webshop.

Het eerste Bulgari-parfum werd in 1992 geïntroduceerd, gebaseerd op de reputatie van het merk voor elegante sieraden, horloges en accessoires. Bulgari Eau Parfumée au Thé Vert, het eerste Bulgari-parfum, is een schone, eenvoudige en verfrissende unisex-geur die een van de meest populaire geuren van de wereld is geworden. Andere unisex geuren volgden snel, waaronder Eau Parfumée au Thé Blanc, Eau Parfumée au Thé Rouge en Eau Parfumée au Thé Vert Extreme. Andere populaire Bulgari-geuren zijn de Omnia-serie Bulgari-parfum voor vrouwen, de Aqua Bulgari serie voor mannen en Petites et Mamans voor kinderen. Veel van deze geuren vormen het hart van de jaren 90 parfumwereld maar Bulgari heeft zeker niet stilgezeten door zijn Omnia serie verder uit te bouwen en oriëntaalse topgeuren zoals Bulgari Man uit te brengen.

Bvlgari Dames Parfum

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x