Issey Miyake Mannen Parfum

Sorteren op:

Top notes
Sage, Lemon Verbena, Lemon, Cypress, Tarragon, Tangerine, Calon, Bergamot, Coriander, Yuzu

Middle notes
Mignonette, Lotus, Saffron, Cinnamon, Nutmeg, Lily Of The Valley

Base notes
Vetiver, Cedar, Tobacco, Musk, Amber, Sandalwood
L'Eau D'Issey. Een speciale, unieke cocktail van ingredienten komen binnen L'Eau D'issey samen tot een klassieke tijdloze geur. Een verfrissende en vitale samenstelling die is gemaakt voor verkoeling en verleiding!
€85,95 €63,95

Als getuige en overlevende van de atoombom van Hiroshima in 1945 is Issey Miyake in staat om verder te gaan dan de dood en vernietiging in het midden van zijn wereld als kind. Bekend voor zijn conceptuele werk, waarin veel van de oude Japanse tradities en vakmanschap met de huidige technologie bijeen komt heeft Miyake succes in de modewereld gevonden. Hij haalt zijn inspiratie uit kunst, architectuur en persoonlijke ontmoetingen, die voortdurend geleid worden door een waardering van de menselijke vormen met de natuur in zijn achterhoofd.

De Miyake Design Studio, opgericht in 1970, is een centrum voor innovatie voor de ontwerpers, die high-end vrouwenmode ontwerpen en nieuwe technieken en innovaties creëren die voor zijn creaties worden gebruikt. Zijn opleiding aan de Tama Art University en de tijd die hij in zowel Parijs als New York doorbracht, heeft hem de nodige ervaring en openbaringen verleend om producten te produceren die duidelijk uniek zijn, maar toch aantrekkelijk zijn voor de massa's: Issey Miyake is de ontwerper van de Black Turtleneck gedragen door De laat mede-oprichter van Apple, Steve Jobs.

Met zijn onderneming in parfum bleek L'Eau D'Issey, Miyake, een meester te zijn bij het gebruik van geuren om emotie op te roepen. Een mix van lichte bloemennotities zoals pioen en cyclamen die werden versterkt door de  basisnoten van ceder en amber. L'Eau D'Issey was een succes en maakte Issey Miyake-parfum een ​​vertrouwd merk in de jaren negentig. In de 24 jaar na deze introductie heeft Miyake zijn levensduur bewezen.

In 1994 breidde Miyake zijn geurlijn uit naar Issey Miyake voor mannen. Issey Miyake cologne voor mannen combineert dezelfde avontuurlijke geest die Issey Miyake-parfum populair heeft gemaakt over de hele wereld met donkerdere, meer mannelijke topnoten voor een unieke gevoel van sensitiviteit en mannelijkheid. L'Eau D'Issey Pour Homme, Miyake's vlaggenschip parfum voor mannen, maakt gebruik van tabak, nootmuskaat en muskus voor een rijke samenstelling die Issey Miyake pour homme zo populair maakt. Verschillende flankers en opvolgers van deze geur doen het vandaag de dag nog steeds erg goed en vormen het hart van het parfumhuis Issey Miyake.

Issey Miyake Mannen Parfum

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x