Chloe Dames Parfum

Sorteren op:

Chloé is een Frans modehuis dat in 1952 door ontwerper Gaby Aghion werd opgericht. Geboren in Egypte verhuisde Aghion naar Parijs in 1945 en richtte het merk Chloé enkele jaren later op. Aghion wordt op grote schaal gecrediteerd voor het ontwikkelen van de modezin en het concept van 'prêt-à-porter' (wat betekent "klaar om te dragen"). In tegenstelling van de stevige, formele, op maat gemaakte kleding die door de couture-ontwerpers van de jaren 1950 werd aangeboden, koos Chloé ervoor om zachte draagbare, vormgevoelige kleding van luxe stoffen te creëren die bestemd zijn om van het rek te worden gekocht en daarna gelijk gedragen kunnen worden. Dit was een revolutionair en trendy concept in die tijd, evenals een langdurig motief in de mode-industrie.

Aghion bleef bij het bedrijf totdat het in 1985 werd verkocht. Een reeks prestigieuze ontwerpers heeft door de jaren gewerkt bij dit bedrijf, waaronder Karl Lagerfeld (ook werkzaam geweest bij Chanel) en Stell McCartney. Chloé lanceerde in 2001 een meer betaalbare lijn gericht op de jongere markt.

Chloé's eerste geur, de gelijknamige Chloé-geur voor vrouwen die in 1975 werd gelanceerd, is een blijvende vrouwelijke klassieker. Chloé Narcisse, die daarna werd uitgebracht, illustreerde de mix voor de jaren negentig. Het bedrijf heeft zijn eigentijdse aantrekkingskracht behouden met de lancering van een nieuwe versie van Chloé in 2008, ontworpen om een ​​beroep te doen op jonge vrouwen met een moderne smaak. Deze nieuwe versie van Chloé is de ultieme weerspiegeling van vrouwelijkheid door het gebruik van zachte bloemige geuren die ultiem sensueel tot uiting komen.

Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat u met een Parfum van Chloé altijd goed zit.

Chloe Dames Parfum

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x