Cacharel Mannen Parfum

Sorteren op:

Top notes
Lavender, Bergamot

Middle notes
Carnation, Ylang - Ylang, Lily Of The Valley

Base notes
Vetiver, Cedar, Fir, Amber
Cacharel Homme is nog steeds de mannelijke en stoere geur zoals net na zijn introductie. Ultiem modern en is de voorloper geweest van veel geuren die we op dit moment kennen. De kracht van homme zit in de unieke combinatie van nootmuskaat en bloemen
€38,95

Jean Louis Henri Bousquet, de oprichter van het merk Cacharel, is geboren middenin de Parijse modeindustrie in 1932. Hij was de zoon van een naaimachineverkoper en kwam daardoor veel met de mode industrie in aanraking. Hij trainde als kleermaker en werkte twee jaar lang als ontwerper en deed veel ervaring op voordat hij zijn eigen modehuis lanceerde. Het merk Cacharel is opgericht in 1962 en gaf vrouwen in tijden van sociale verandering een inspiratiebron voor de toekomst. Helder gekleurde rokken en blouses met natuurlijke lijnen gaf Cacharel een zekere flair en moderniteit waardoor veel high-society vrouwen het merk snel wisten te vinden.

Seersucker blouses en vrijheidsoverhemden en jurken maakten de weg voor Bousquet en Cacharel vrij om kleding te ontwikkelen met lijnen die ook geschikt waren voor de mannen mode industrie. Jong, fris en modern met net de juiste hoeveelheid klassieke charme was zijn insteek en het succes gaf hem de kans om in verschillende richtingen te ondernemen, zoals het uitbrengen van geuren in 1975 en het openbare kantoor van 1983 tot 1995.

Bousquet ging een partnerschap aan met L'Oréal in 1975 voor het ontwikkelen van geuren voor het huis van Cacharel. Het eerste parfum werd in 1978 gelanceerd, dit was Anais Anais. Anais Anais is een warme en verfrissende natuurlijke bloemengeur die als tijdloos getypeerd kan worden. Andere parfums volgden zoals het frisse en coole Eden, de sensuele Lou Lou, de chique Liberte, de levendige Noa, de verleidelijke Noa Dream en de romantische Amor Amor-serie. Populaire mannen parfums bevatten ook duidelijk de handtekening van Cacharel. Voorbeelden hiervan zijn de tijdloze en verfijnde Cacharel Pour Homme, de eigentijdse en zeer mannelijke Amor Pour Homme en de betoverende Amour Pour Homme Tentation.

Cacharel Mannen Parfum

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x