Armani

Sorteren op:

Top notes
Lime, Lemon, Tangerine–Orange Aroma, Orange, Jasmine, Bergamot, Neroli

Middle notes
Rosemary, Mignonette, Rose, Coriander, Jasmine, Calon, Cyclamen, Freesia, Nutmeg, Peach, Sea Notes, Hyacinth

Base notes
Cedar, Lichen, White Musk, Jasmine, Pat
Acqua Di Gio, misschien wel het beste mannen parfum van Armani. De ultieme frisse en aromatische geur voor de moderne en zelfverzekerde man die sinds zijn introductie onafgebroken in de top 10 beste geuren staat!
€97,95 €86,95
Top notes
Bitter Orange, Jasmine, Italian Orange

Middle notes
Jasmine, Ginger, Orange Tree Blossom

Base notes
Sandalwood, Vanilla, Honey
Code Femme, een subtiele bloemige geur die perfect past in dagelijkse ritme van de moderne vrouw. Code heeft een goede balans tussen warmte, zoet en citrus welke door veel vrouwen wordt gewaardeerd. Een klassieker die uniek is gebleven!
€93,95 €83,95
Top notes
Black Currant Leaves

Middle notes
Freesia, Rose

Base notes
Vanilla, Ambroxan, Patchouli, Woody Notes
Si is een extreem elegant en vrouwelijk parfum van Armani. De parfum blijft lang hangen en belichaamd de moderne elegante vrouw die succesvol in het leven staat. Een klasse parfum van die ultiem veelzijdig is!
€135,95 €108,95

Armani Parfum

Armani is een parfumhuis dat stuk voor stuk klassiekers heeft uitgebracht. Geuren als Armani CodeAcqua Di Gio en Si Armani hebben onmiskenbaar hun stempel gedrukt op de parfumwereld en doen dat nog steeds. Armani heeft met zijn gevoel voor stijl en innovatie een onmiskenbare plaatst ingenomen in het hoge segment parfums. Een Armani parfum is een garantie voor kwaliteit, verfijning en ongekende klasse! 

Historie

Giorgio Armani is geboren in 1934 in het Italiaanse Piacenza. Het mag een wonder worden genoemd dat Giorgio Armani in het designer wereldje is terechtgekomen, hij heeft namelijk eerst medicijnen gestudeerd en kwam mede in de fotografie terecht. Nadat hij zijn diensttijd had voldaan is hij gaan werken in een groot warenhuis waar hij zijn klassieke stijl heeft ontwikkeld. Dit komt mede doordat hij regelmatig werk gerelateerde reizen maakte naar het voor hem inspirerende Engeland. Nadat hij 10 jaar als designer voor een groot modemerk had gewerkt en hij voldoende kennis had van materialen en design heeft hij zijn eigen merk opgericht. Dit merk startte oorspronkelijk als een mannenmerk welke snel werd uitgebreid met een vrouwelijk. De naam Armani heeft snel uitgebreid met een jeans lijn, Emporio Armani en verschillende parfums. Op dit moment is hij een van de meest succesvolle en spraakmakende designers ter wereld, dit alles is uiteraard terug te vinden in zijn parfums. Het tweede parfum, in 1996, welke Giorgio Armani op de markt bracht was gelijk een regelrecht succes en is zelfs tegenwoordig niet meer weg te denken uit de hedendaagse top 10 mannen parfums. Dit parfums is Acqua Di Gio. Na deze parfum volgden nog vele succesvolle parfums waardoor Giorgio Armani een van de marktleiders is geworden binnen de parfum industrie.

Armani Parfum

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x