Dolce en Gabbana

Sorteer op:

Top notes
Basil, Coriander

Middle notes
Ginger, Cardamom

Base notes
Cedar, Tobacco, Amber
The One Men de ultieme parfum versie van de mannelijke klassieker The One EDT. Mannelijker, intenser en uitdagender dan het origineel maakt het een echte vrouwenversierder! Met recht de beste mannengeur van Dolce en Gabbana.
€106,95 €49,95
Top notes
Neroli, Papaya Blossom

Middle notes
Amaryllis, Water Lily, Daffodil

Base notes
Musk, Cashmere
Dolce is een sensuele bloemige geur die je brengt naar de bloemige velden in het zuiden van ItaliÃÆ€™Ãƒ€šÃ‚«. Een subtiele vrouwelijke geur die door het gebruik van verschillende bloemgeuren perfect past bij de jonge verleidelijke
€124,95 €49,95
Sale
Pour Homme het eerste klasse parfum van DenG. Dit parfum biedt alles wat een man te wensen heeft, Pour homme is aromatisch, fris en subtiel kruidig. Verder blijft deze geur erg lang hangen en is hij van alle markten thuis!
€114,95 €49,95
Sale
The One is een sexy en tijdloze geur van Dolce en Gabbana! Mannelijkheid en sensualiteit zijn de geheime wapens van deze geur die perfect tot zijn recht komt bij close contact. The One geur die onweerstaanbaar is voor de vrouw!
€100,95 €48,95

Dolce en Gabbana Parfum

Dolce en Gabbana Parfum - Twee is beter dan een. Twee designers die elkaar aanvullen met elk hun unieke stijl en kijk op parfums. Deze combinatie levert een unieke identiteit qua parfums en design waardoor Dolce & Gabbana razendsnel aan de top is komen te staan. De ultieme weerspiegeling van durf, en verfijning die helemaal compleet is met de klasse van Italiaans topdesign optima forma.

Historie

Domenico Dolce en Stefano Gabbana zijn zowel partners in business als partners in het normale leven. Ze hebben elkaar leren kennen in een atelier in Milaan waar zij op dat moment allebei werkzaam waren. Doordat hun stijlen toentertijd erg overeenkwamen konden zij het goed met elkaar vinden en zijn ze nooit meer van elkaars zijde geweken. Het huis staat bekent om de intentie "sterren eruit te laten zien als sterren". In 1992 hebben zij hun eerste parfum op de markt gebracht, dit was het parfum pour femme en is tot op de dag van vandaag een echt kwaliteitsparfum! In 1993 hebben zij de award gewonnen "best feminine fragrance of the year" voor het parfum Pour Femme. In 1995 kwam ook hun eerste mannenparfum op de markt, Pour Homme. Dit parfum is tot op de dag van vandaag een echte klassieker! Vele goede parfums volgden zoals de beroemde "The One"' lijn waar Madonna een belangrijke rol in de marketingstrategie speelde. Tot op de dag van vandaag weten Dolce en Gabbana de klant te inspireren en prikkelen met uitdagende combinaties en ultieme klasse.

Dolce en Gabbana Parfum

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x