Hugo Boss

Sorteren op:

Top notes
Black Currant, Freesia, Tangerine

Middle notes
Jasmine, Lily, Bulgarian Rose

Base notes
Lemon Tree, Apricot, Amber
Femme is een bloemige klassieke geur van het geurhuis Hugo Boss. Femme straalt, net als de naam, de vrouwelijkheid van de moderne acteive vrouw uit. Het gebruik van cassis met tangerine en mandarijn zorgt frisse fruitige geur.
€54,95 €36,95
Top notes
Basil, Orange, Bergamot, Violet Leaves

Middle notes
Nutmeg, Cardamom, Cinnamon, Pink Pepper

Base notes
Vetiver, Woody Notes, Musk, Sandalwood
In Motion is een frisse tevens kruidige geur die ontworpen is voor de actieve jonge man die plezier haalt uit de uitdagingen in het leven. De geur opent fris door limoen waarna rode peper voor kruidigheid zorgt.
€76,95 €33,95
Top notes
Ginger

Middle notes
Maninka

Base notes
Leather
The Scent is het nieuwste Mannen Parfum van Hugo Boss. Deze Frisse en kruidige geur richt zich op alle verlangens van de vrouw. The Scent straalt verleiding en zelfverzekerdheid uit wardoor de drager niet snel zal worden vergeten.
€102,95 €54,95
Top notes
Lavender, Birch

Middle notes
Violet

Base notes
Musk, Woody Notes
Bottled Night bevat een unieke mix van ingrediÃÆ€™Ãƒ€šÃ‚«nten die samen Boss bottled Night tot een ultiem verleidelijke geur maken. De geur heeft een mannelijk, kruidig en intens karakter wat perfect past bij de nachtelijke uren
€113,95 €57,95

Hugo Boss Parfum

Een modern parfumhuis waar zelfverzekerdheid, stijl, verleiding en succes de belangrijkste waardes zijn. De belangrijkse kernwaardes zijn zeer zeker terug te vinden in de samenstelling van het uitgebreide assortiment van dit klasse merk. Succes mag met iedereen worden gedeeld op een manier die klasse uitstraalt uiteenlopende parfums waar ieder zijn match in kan vinden. Voorbeelden van het uitgebreide assortiment zijn klassiekers als: Boss Bottled, Boss Bottled Night en Boss The Scent.

Historie

Oorspronkelijk begonnen als ontwerper en producent van Duistse legeruniformen in de tweede wereldoorlog heeft het merk Hugo Boss een breden scala aan producten op de markt gezet. Hugo Boss, de oorsprokelijke oprichter van het merk, is in 1948 overleden maar het merk bleef bestaan en heeft sindsdien een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Begin jaren 60 was het merk klaar om handgemaakte pakken te leveren, nadat het vele jaren doorsnee werkkleding had geproduceerd. Hugo Boss heeft een lange en bloeiende samenwerking met de autosport. Dit alles begon met de sponsering van de wereldberoemde formule 1 coureur Nikke Lauda waarna het formule 1 team McLaren snel volgde. Verder heeft Hugo Boss ook een prominente rol gespeelt in de sponsering van sportkleding en sportevenementen. Voorbeelden hiervan zijn de golfsport en de Davis Cup in het jaar 1987. In het jaar 1998 werd uiteindelijke de stap gezet om, in eerste instante voor mannen, parfums op de markt te brengen. Het eerste parfum was Hugo Boss Bottled, een legende tot op de dag van vandaag. Sinds die tijd heeft Hugo Boss zowel mannen als vrouwen parfums op de markt gezet met een ongekend goed resultaat. De parfums van dit merk zijn dan ook niet meer weg te denken op de parfummarkt en worden erg gewaardeerd door hun klasse, stijl en prijs kwaliteit verhouding.

Hugo Boss Parfum

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x